Ingyenes kiterjesztett kátyúgarancia

4 db a Kátyúgarancia szolgáltatásba bevont gumiabroncs típus vásárlása esetén 1 éven belül egy gumiabroncs cseréjére jogosít.

Kátyúgarancia felhasználási feltételek

Védjegy és szerzői jogi védelem

A weboldal tartalma, a weboldalon található képek és minden anyag a Point S Magyarország Kft. szerzői jogi védelme alatt áll.
A kátyúgarancia kifejezés és logó A Point S Magyarország Kft. bejegyezett védjegye. A weboldal tartalmának, részeinek másolása, megjelenítése, csak a Point S Magyarország Kft. engedélyével történhet a Point S által megadott formában.
All rights reserved. Az anyagok csak személyes céllal használhatók, kereskedelmi céllal nem.

A következőkben felsorolt feltételek, csakúgy, mint a Point S weboldalára, az internetre vagy a világhálóra érvényes törvények és szabályozások a Point S oldalára látogató összes felhasználóra érvényesek.

A Point S Magyarország kft. az Ön személyes tájékoztatására és oktatására tartja fenn az oldalt.

Nem kereskedelmi céllal, személyes használatra letöltheti a megjelenített anyagokat, de az anyagokon található szerzői jogi és más tulajdonosi jelzéseket nem távolíthatja el. A Point S Magyarország kft. írásbeli hozzájárulása nélkül nem terjesztheti, módosíthatja, továbbíthatja, illetve nem használhatja fel újra, nem küldheti újra és nem használhatja fel az oldal tartalmát nyilvános vagy kereskedelmi céllal, beleértve a szövegeket, képeket, hangokat és videókat.

Hacsak másként nincs feltüntetve, az összes újranyomott anyagon szerepelnie kell a következő feliratnak: Copyright © 2012 Kátyúgarancia - Point S Magyarország kft. Szerepelnie kell továbbá a felmérés dátumának, a hibahatárnak és a minta méretének.

Honlapunk böngészésével korlátozások nélkül elfogadja a Point S összes használati feltételét és előírását.

Használati feltételek és előírások

  1. A Point S weboldalain szereplő anyagok mind szerzői jogi védelem alatt állnak, és kizárólag a Point S Magyarország kft. írásbeli hozzájárulásával használhatók fel a jelen Használati feltételek és előírások részben megengedettől eltérően.
  2. A felhasználók csak törvényes céllal használhatják a katyugarancia.hu és kátyúgarancia.hu weboldalt. A felhasználók nem küldhetnek a katyugarancia.hu és kátyúgarancia.hu weboldalon keresztül semmiféle anyagot, amely valamilyen módon veszélyeztetheti vagy sértheti mások jogait, törvénytelen, fenyegető, sértő, rágalmazó, magán- vagy nyilvános jogokat sértő, közönséges, trágár, profán vagy más módon kifogásolható, bűncselekményre vagy egyéb törvénysértésre buzdít, vagy amely a Point S kifejezett hozzájárulása nélkül reklámot vagy szolgáltatásokkal, termékekkel kapcsolatos ajánlatot tartalmaz.
  3. Az e-mailben vagy egyéb módon eljuttatott személyes adatokat (pl. név, cím, telefonszám, e-mail cím) a Point S Magyarország kft. fogja felhasználni a Point S titoktartási irányelveinek megfelelően. Az oldalra küldött egyéb anyagok, például kérdések, megjegyzések, javaslatok vagy hasonlók nem titkosak és nem személyes jellegűek.
  4. A Point S Magyarország kft. és partner szervizei semmilyen körülmények között (nem kizárólagosan beleértve a hanyagságot is) nem felelősek a Point S Magyarország kft. intézeten vagy a Point S bármely szolgáltatásán keresztül bekövetkező, a Point S anyagainak, termékeinek és szolgáltatásainak, illetve harmadik fél anyagainak, termékeinek és szolgáltatásainak használatából vagy fel nem használhatóságából eredő közvetlen, közvetett, véletlenszerű, speciális és következményes kárért. A felhasználó kifejezetten elfogadja, hogy a Point S Magyarország kft. nem felelős a felhasználók rágalmazó, sértő vagy illegális viselkedéséért. Ha a felhasználó elégedetlen a Point S anyagaival, termékeivel, szolgáltatásaival vagy a Point S Használati feltételeivel és előírásaival, akkor a felhasználó számára nyújtott egyedüli jóvátétel, hogy nem használja tovább a Point S szolgáltatásait.
  5. A weboldalon megjelenített emberek vagy helyek képei a Point S Magyarország kft. tulajdonát képezik vagy hozzájárulásával kerültek oda. A felhasználó vagy meghatalmazottja nem használhatja fel a képeket, kivéve, ha a jelen Használati feltételek és előírások vagy a weboldal ezt kifejezetten engedélyezi. A képek engedély nélküli használata szerzői jogokat, védjegyhez kapcsolódó jogokat, személyi és közzétételi jogokat, illetve kommunikációs szabályozásokat és törvényeket sérthet.
  6. A weboldalon megjelenített védjegyek, logók és szolgáltatási jelölések (összefoglalva "Védjegyek") a Point S Magyarország kft. és mások regisztrált és nem regisztrált védjegyei. Az oldalon található semmilyen rész sem jelenti hallgatólagosan a kereseti igény meggátlását, és semmilyen más módon sem jelent engedélyt vagy jogot az oldalon megjelenő semmilyen Védjegy használatára a Point S Magyarország kft. vagy az oldalon megjelenő Védjegy birtokosának írásbeli hozzájárulása nélkül. Az oldalon megjelenő Védjegyek és egyéb tartalom használata szigorúan tilos, kivéve a Használati feltételek és előírások részben engedélyezett használatot. A Point S Magyarország kft. szellemi tulajdonjogának védelme érdekében minden törvényes lehetőséget kihasznál, beleértve a büntetőpert is.
  7. A Point S egyes weboldalain olyan oldalak hivatkozásai is találhatók, amelyek információkezelési gyakorlata eltérhet a Point S Magyarország kft. intézetétől. A felhasználók olvassák el a másik oldal titoktartási irányelveit, mivel a Point S nem vállal garanciát a másik oldalra küldött vagy a másik oldal által gyűjtött adatokért.
  8. A weboldalról származó szoftverekre és egyéb anyagokra az Egyesült Államok exportszabályozása is vonatkozhat. Az Egyesült Államok exportszabályozási törvényei tiltják bizonyos technikai adatok és szoftverek egyes területekre történő kivitelét. Az oldalról nem tölthető le és nem vihető ki szoftver (1) Kubába, Irakba, Líbiába, Észak-Koreába, Iránba, Szíriába vagy egyéb országokba, ahová az Egyesült Államok kiviteli tilalmat rendelt el (illetve ezek lakosai és az ott tartózkodók számára), valamint (2) bárkinek, aki az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának "Specially Designated Nationals" listáján, illetve az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának "Table of Deny Orders" jegyzékében szerepel. A Point S Magyarország kft. nem engedélyezi szoftverek és technikai adatok letöltését és kivitelét a weboldalról az Egyesült Államok exportszabályozási törvényei által tiltott országokba.
  9. A Point S Magyarország kft. jelen hirdetmény frissítésével bármikor módosíthatja a Használati feltételeket és előírásokat. A módosítás Önre nézve is kötelező, ezért időnként látogasson el erre az oldalra, és tekintse meg az aktuális Használati feltételek és előírások részt.