Ingyenes kiterjesztett kátyúgarancia

4 db a Kátyúgarancia szolgáltatásba bevont gumiabroncs típus vásárlása esetén 1 éven belül egy gumiabroncs cseréjére jogosít.

Kátyúgarancia a point S abroncsgaranciája

Uniroyal abroncsok kátyúgaranciája

image

A Point S Magyarország Kft. abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti. A garancia érvényes 4db Uniroyal téli gumiabroncs vásárlás, vagy 4db Uniroyal nyári gumiabroncs vásárlása esetén. A kátyúgarancia esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít. Egy ingyenes kibővített garancia automatikusan minden Uniroyal nyári gumira és Uniroyal téli gumiabroncsra érvényes, amit Ön a Point S kereskedőjénél vásárolt.

Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be. Ezek lehetnek: rongálás*, szeg beszúródás-, éles tárgyak okozta sérülések, egyéb defektek, útpadkára, járdára történő felhajtás, kátyúba behajtás közben keletkezett sérülések, blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti, meghibásodások.

* Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

Kivételek a garancia alól: elvesztés, lopás és mindenfajta kopás.

A point S kátyúgarancia - kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű

Ez a garancia Magyarország területén érvényes és - egészen kényelmesen minden, Magyarország szerte több mint 30 Point S kereskedőjénél igénybe vehető. Függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőjénél vásárolta abroncsát. A Point S abroncsgaranciája kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és pontosan 12 hónap múlva jár le. A pláne benne: Ez biztos szolgáltatás és Önnek egy fillérjébe sem kerül! Az Ön számlája a vásárlás dátumával, egységárral és Point S garanciapecséttel, automatikusan bizonyítékul szolgál garancia esetéhez. Ön a garantált pótlást 12 hónapig kapja egy a garancia feltételnek is megfelelő kár esetében. A garanciaösszeget nem készpénzben fizetjük ki, hanem egy új Uniroyal nyári gumi, illetve a Uniroyal téli gumiabroncs vásárlásánál beszámítjuk azt. A jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.
7 mm felett = 100% / 6,9 mm - 4,5 mm = 60% / 4,4 mm - 3 mm = 40%

A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia nem átruházható és pótlást csak sérült abroncsok helyett biztosítunk. A pótláshoz szükséges egyes szolgáltatások, mint például szerelés, nem része a garanciának, s a Point S szervizek azok díjat külön felszámítja.